وبلاگ نوین‌ویپ

راهنمای دریافت خطوط ۴ و ۵ رقمی از مخابرات

راهنمای دریافت خطوط ۴ و ۵ رقمی از مخابرات

هر کسب و کار یا شرکت تجاری به دنبال پیشی گرفتن از رقبای خود، راه‌های گوناگونی را امتحان می‌کند، یکی از آنها استفاده از خطوط تلفن 4 و 5 رقمی است، زیرا مهم ترین عاملی که هر کسب و کاری را از سایرین متمایز می‌سازد، چیزی نیست جز تبلیغات صحیح و ماندگاری در ذهن مشتریان که در بحث‌های دیجیتال مارکتینگ هر سازمانی مطمئنا استفاده می‌شود.

در این مقاله به مبحث استفاده از خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات برای ارتباط بهتر با مشتریانتان خواهیم پرداخت. زیرا اعتقاد داریم استفاده از این خطوط، سبب سهولت و سرعت بخشی به تماس‌های ورودی کسب و کار شما و در نتیجه جلب رضایت مشتریان خواهد شد.

مزایای استفاده از خطوط 4 و 5 رقمی برای کسب و کارها

ممکن است از چند خط تلفن ثابت در محل کار خود استفاده کنید، اما باید بدانید که این خطوط برای شما مزایای خطوط تلفن 4 و 5 رقمی مخابرات را نخواهند داشت. حتما می‌پرسید:چرا؟!
و با خود می‌گویید با خطوط ثابت سازمانی با ارقام بیشتر هم تماس‌های ورودی انجام می‌پذیرد، پس چه نیازی به تهیه خطوط تلفن 4 یا 5 رقمی از مخابرات داریم؟!

در پاسخ باید گفت:
خطوط تلفن 4 و 5 رقمی که به خط E1 و سیپ ترانک نیز معروف هستند، مزایای بسیاری دارند مانند...

  1. معادل سی خط شهری ثابت، عمل می‌کنند.!
  2. به راحتی به خاطر سپرده می‌شوند و در ذهن مشتریان ماندگار می‌شوند
  3. اعتبار زیادی به کسب و کار شما می‌دهند.

برای بسیاری از کسب و کارها و سازمان‌ها، همچون شرکت‌ها، بانک‌ها، سازمان‌ها، موسسات مالی و تجاری و... استفاده از خطوط تلفن 4 و 5 رقمی مخابرات نه تنها جذاب است، بلکه جنبه تبلیغی و اعتباربخشی نیز دارد.

دریافت خطوط 4 و 5 رقمی در کمترین زمان ممکن

با دیدن مزایای زیادی که خطوط تلفن 4 و 5 رقمی برای کسب و کار شما دارند، اگر ترغیب شده‌اید که برای شرکت خود از این خطوط مخابرات استفاده کنید، دو راه پیش روی شماست.

1. برون سپاری:

0 تا 100 خرید خطوط  4 و 5 رقمی مخابرات و راه اندازی آن را به نوین ویپ بسپارید.

2. مراجعه حضوری به مخابرات و طی مراحل اداری طولانی: 

ارائه درخواست کتبی خرید خط 4 و 5 رقمی به مخابرات و طی مراحل ارزیابی کسب و کار توسط مخابرات که مستلزم صرف زمان زیادی است.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم برای صرفه جویی در زمان و هزینه‌های خود، دریافت خطوط 4 و 5 رقمی را به نوین ویپ بسپارید. زیرا نوین ویپ با آشنا بودن به قوانین و شرایط دریافت خطوط از مخابرات، بسیار سریع‌تر از آنچه که تصور می‌کنید، عمل خواهد کرد.

برای خرید و راه اندازی خطوط  4 و 5 رقمی، بدون نیاز به مراجعه به مخابرات و طی نمودن امور اداری طولانی، کافیست با شماره‌های نوین‌ویپ  47156000-021 و 91009291-021  تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، در سریع‌ترین زمان ممکن، اقدامات لازم را انجام دهند.

تنها مدیران حرفه‌ای، با برون سپاری امور شرکت، در زمان و هزینه‌های خود صرفه جویی می‌کنند؛ شما هم می‌توانید حرفه‌ای عمل کنید.

راهنمای دریافت خطوط 4 و 5 رقمی از مخابرات

انواع خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات

خطوط تلفن 4 و 5 رقمی مخابرات، شامل کدهای مورد نیاز جهت تامین خطوط داخلی متقاضیانی مانند کسب و کارها، فعالان تجاری، ارگان‌های دولتی و… است که به جهت سهولت در شماره‌گیری و ماندگاری در ذهن، مورد استقبال واقع شده است.

برای استفاده از این خطوط بر خلاف خطوط آنالوگ 8رقمی تنها به یک تلفن یا یک سانترال معمولی نیاز نیست. برای استفاده از این خطوط باید از مودم مخصوص که هم در محل کار مشترک و هم در مرکز مخابراتی قرار می‌گیرد، استفاده نمود.
هرچند دلایل برتری ویپ نسبت به سیستم سانترال، کاملا مشخص است، اما هنوز کسب و کارهایی هستند که از سیستم سانترال در مراکز تماس خود استفاده می‌کنند، به هر حال مودم‌های مورد نیاز برای راه اندازی خطوط 4 و 5 رقمی در سمت مشترک روی مرکز تلفن voip یا سانترال مستقر شده و برای اتصال خط 4 یا 5 رقمی به مرکز تماس مشترک، استفاده می‌شوند.

همچنین مشترکین و دارندگان خطوط تلفن 4رقمی مخابرات (۲ طرفه) می‌توانند تا ده هزار شماره داخلی و مشترکین خط تلفن 5رقمی مخابرات می‌توانند تا هزار شماره تلفن مستقیم (خطوط داخلی) برای مرکز تماس خود در نظر بگیرند.
بعنوان مثال زمانی که شماره 63404 به شما اختصاص یابد از شماره 63404000 تا شماره 63404999 متعلق به شماست و می‌توانید برای هر شماره سناریو متفاوتی در تماس‌های ورودی خود در نظر بگیرید.

برای خرید و راه اندازی خطوط  4 و 5 رقمی، بدون نیاز به مراجعه به مخابرات و طی نمودن امور اداری طولانی، کافیست با شماره‌های نوین‌ویپ  47156000-021 و 91009291-021  تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، در سریع‌ترین زمان ممکن، اقدامات لازم را انجام دهند.

همچنین قبل از هرگونه اقدام جهت خرید خطوط مخابرات؛ لازم است با انواع آنها آشنا شوید تا انتخاب مناسبی داشته باشید.

1. کد چهار رقمی (4-4)

کد 4-4 یکطرفه است و برقراری تماس فقط از سوی مشترک خط چهار رقمی مخابرات (تماس خروجی)، امکان‌پذیر است. یعنی امکان دریافت تماس با این کد، وجود ندارد.

2. کد چهار رقمی (8-5)

خط چهار رقمی 8-5 دوطرفه است، یعنی قابلیت دریافت تماس را نیز دارد. چهار رقم اول این کد ترکیبی توسط مخابرات واگذار می‌شود و چهار رقم بعدی به عنوان شماره‌های داخلی مشترک تا ده هزار شماره جهت اتصال به مرکز تلفن ویپ، قابل برنامه‌ریزی است.

3. کد پنج رقمی (5-5)

خط پنج رقمی با کد 5-5، یکطرفه است و برقراری تماس فقط از سوی مشترک این خط (تماس خروجی)، امکان‌پذیر است. یعنی امکان دریافت تماس با این کد، وجود ندارد.

4. کد پنج رقمی (8-8)

این خط تنها برای شماره‌گیری مشتریان و برای تماس‌های خارجی سازمان می‌باشد، یعنی مشتریان برای ارتباط با مجموعه (منشی تلفنی یا اپراتور اصلی) با شماره پنج رقمی تماس می‌گیرند و یا اینکه شماره‌ای که مشتریان برای تماس با داخلی‌ها می‌گیرند، 8رقمی می‌باشد که چهار شماره اول شماره خط 4رقمی و چهار شماره بعدی شماره داخلی مورد نظر می‌باشد و هزار شماره جهت اتصال به مرکز تلفن ویپ به صورت دو طرفه به متقاضیان ارائه می‌شود.

اکنون که با انواع خطوط تلفن 4 و 5 رقمی و امکانات هریک از آنها آشنا شوید، می‌توانید انتخابی متناسب با کسب و کار خود داشته باشید.

برای خرید و راه اندازی خطوط  4 و 5 رقمی، بدون نیاز به مراجعه به مخابرات و طی نمودن امور اداری طولانی، کافیست با شماره‌های نوین‌ویپ  47156000-021 و 91009291-021  تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، در سریع‌ترین زمان ممکن، اقدامات لازم را انجام دهند.

دریافت خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات

نسل جدید خطوط 5 و 4 رقمی مخابرات

نسل جدید خطوط 5 رقمی و 4 رقمی خطوط تحت شبکه می‌باشند. این خطوط تحت شبکه مشابه خطوط E1 ظرفیت 30 تماس هزمان را دارند. نام خطوط پرظرفیت تحت شبکه، سیپ ترانک است.

پروتکل sip وظیفه برقراری و نگهداری تماس تلفنی را دارد و از محبوبترین و پر کاربردترین پروتکل‌های تلفنی تحت شبکه در جهان است. خطوط تلفنی تحت پروتکل sip به سیپ فون و خطوط تلفنی پر ظرفیت تحت sip، به سیپ ترانک (SIP Trunk) مشهور هستند.
خطوط سیپ ترانک ظرفیت 30 تماس همزمان را دارند و روی مراکز تلفن تحت شبکه یا تجهیزاتی نظیر روترها و گیتوی های شبکه قابل استفاده می‌باشند.

تفاوت خطوط E1 با سیپ ترانک

خطوط E1

تفاوت خطوط E1 با خط سیپ ترانک در نوع استاندارد ارتباطی بین سوییچ‌ها و مراکز تماس آن می‌باشد. به صورت خلاصه خطوط E1، خطوط دیجیتال می‌باشند که در سمت سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن مشترک نیاز به کارت تلفنی E1 دارند و البته بستر ارتباطی مشترک تا مخابرات هم روی یک زوج سیم مسی و با استفاده از مودم و بر اساس پروتکل G.SHDSL برقرار می‌شود.

خطوط سیپ ترانک

خط سیپ ترانک یک خط تحت شبکه است، بنابراین سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن سمت مشترک باید تحت شبکه باشد و از پروتکل SIP پشتیبانی کند. اگر خطوط سیپ ترانک روی سیم مسی و با استفاده از مودم انتقال داده شوند، باید مودم ها تحت استاندارد G.SHDSL.BIS باشند. البته خطوط سیپ ترانک، از طریق فیبر نوری و یا VDSL هم قابل انتقال می‌باشند.

امکانات خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات

شما با خرید خط 4 رقمی و یا 5 رقمی، می‌توانید دو سرویس منشی مجازی و تلفن گویا نیز داشته باشید. فعال کردن تلفن گویا بدون نیاز به سیم‌کشی و خرید خط تلفن و حتی بدون نیاز به نصب هیچ‌گونه سخت افزار یا نرم افزار اضافی، توسط نوین ویپ برای مرکز تماس شما، انجام خواهد شد.
کافیست با شماره‌های نوین ویپ ۴۷۱۵۶۰۰۰ و ۹۱۰۰۹۲۹۱  تماس بگیرید و درخواست دریافت خطوط 4 و 5 رقمی خود را توسط کارشناسان نوین ویپ ثبت کنید.

خدمات منحصر به فرد نوین

1. نصب و راه‌اندازی سامانه تلفن گویا

نوین ویپ با ارائه کامل‌ترين و جامع‌ترین راه‌کارهای فناوری VoIP، از جمله يکپارچه‌سازی سيستم‌های تلفن بر روی شبکه IP، ايجاد مراکز تلفن مبتنی بر IP-PBX ، انتقال خطوط تلفن گویا بر روی بستر IP، مکالمه صوتی و تصویری بر روی بستر IP بین چندین نقطه و همچنین ارائه مراکز تلفن نرم‌افزاری و سخت افزاری، آماده ارائه خدمات و نصب و راه اندازی سامانه تلفن گویا در مراکز تماس کسب و کارها می‌باشد.

2. سامانه گزارش گیری متصل VOIP

سامانه گزارش‌گیری نوین ویپ، گزارشات تفصیلی مربوط به هر بخش از سازمان، امکان مقایسه عملکرد پرسنل، مشاهده پیک شلوغی سیستم و اطلاع از نوع عملکرد هر دپارتمان (پشتیبانی، فروش و...) را به مدیران می‌دهد تا تصمیمات لازم را در زمان مناسب خود، اتخاذ نمایند.

3. سامانه هوشمند مشاوره تلفنی

با هر تخصص و در هر موقعیت مکانی، با استفاده از سامانه مشاوره تلفنی نوین ویپ و با صرف سرمایه‌ای اندک، می‌توانید مرکز مشاوره غیرحضوری راه‌اندازی کنید و به کسب درآمد بپردازید.

4. ماژول‌ها

کسب و کارها برای بهره‌گیری بیشتر از امکانات یک مرکز تماس حرفه‌ای با توجه به نیاز خود می‌توانند از ماژول‌های منحصر به فرد نوین ویپ بر روی سیستم ویپ خود استفاده کنند.

خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات

شرایط دریافت خطوط 4 و 5 رقمی از مخابرات

همانطور که گفته شد خط های 4 و 5 رقمی به شرکت‌ها، بانک‌ها، سازمان‌ها، موسسات مالی و شرکت‌هایی که کد اقتصادی دارند، البته با تقاضانامه رسمی دریافت خطوط، صورت می‌گیرد. به این ترتیب اگر شرایط دریافت خط 4 و 5 رقمی را داشته باشید، اقدام به جمع‌آوری مدارک لازم و تحویل آن به مخابرات خواهید نمود.

مدارک لازم برای دریافت خطوط از مخابرات

  • ارائه تقاضانامه شرکت؛
  • ارائه اساسنامه و مدارک ثبت شرکت؛
  • ارائه آگهی روزنامه رسمی کشور با تاریخ حداکثر۲ سال قبل (ارگان‌های دولتی نیازی به ارائه آگهی روزنامه ندارند)؛
  • ارائه آخرین آگهی تغییرات شرکت در روزنامه رسمی کشور؛
  • ارائه کپی شناسنامه مدیرعامل و نماینده شرکت؛
  • معرفی نامه متقاضی که به امضا صاحبان شرکت رسیده و ممهور به مهر شرکت باشد؛
  • ارائه فرم کد اقتصادی؛

قیمت خطوط 

بعد از اینکه مدارک مورد نیاز را تهیه نمودید، نوبت به مراجعه به نزدیک‌ترین شرکت مخابراتی به شما می‌رسد. در این مرحله باید به قسمت امور مشتریان مراجعه کنید و فرم درخواست خطوط 4 و یا 5 رقمی را پر کرده و همراه مدارک لازم به مخابرات تحویل دهید. در این مرحله نیز باید هزینه اتصال 30 کانال (هزینه ثبت‌نام خطوط طبق نرخ مصوب موجود در مخابرات) را پرداخت نمایید.

البته از حدود سال ۱۳۹۰ فروش خط چهار رقمی در تهران متوقف شده و به جای آن خط سیپ ترانک پنج رقمی توسط مخابرات استان تهران ارایه می‌شود. مراکز سایر استان‌ها، برای به دست آوردن قیمت دقیق مرکز مخابراتی خود باید به مخابرات مرکز همان استان مراجعه نمایند. بنابراین برای خرید خط چهار و پنج رقمی مخابرات کافیست مراحل زیر را طی کنید:

1. مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید؛

2. به اولین شرکت مخابراتی خدماتی نزدیک محل جغرافیایی خود بروید؛

3. فرم درخواست خط سیپ ترانک پنج رقمی را پر کنید و به همراه مدارک قبلی تحویل مرکز مخابرات دهید؛

5. باید منتظر تماس از طرف شرکت مخابرات بمانید تا به شما یک جفت سیم تحویل دهند؛

6. در این مرحله نیاز به یک سیستم سانترال یا گیرنده خطوط E1 دارید؛
این گیرنده‌ها در بازار غیر رسمی و به صورت انحصاری در حال فروش هستند و برندهای G.SHDSL ،Watson ،Schmid و نیز Siemens عرضه می‌شوند.

برای خرید و راه اندازی خطوط  4 و 5 رقمی، بدون نیاز به مراجعه به مخابرات و طی نمودن امور اداری طولانی، کافیست با شماره‌های نوین‌ویپ  47156000-021 و 91009291-021  تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، در سریع‌ترین زمان ممکن، اقدامات لازم را انجام دهند.

تجهیزات لازم برای نصب و راه اندازی خطوط مخابرات 

1. مودم مخصوص

2. سرور VOIP یا سانترال تحت شبکه

3. گیت وی جهت استفاده از خطوط معمولی

4. گوشی‌های تحت شبکه (IP Phone)

5. تجهیزات کابل‌کشی و سوئیچ شبکه

شرکت نوین ویپ با هدف ارائه خدمات ارتباط تلفنی با کیفیت برای کسب و کارها، همچون نصب و راه اندازی سرور ویپ و مراکز تلفن تحت شبکه، فروش تجهیزات ویپ و پشتیبانی شبکه، در حال فعالیت می‌باشد و با داشتن تیمی متخصص و مجرب شما را برای خرید، نصب و راه اندازی خطوط 4 و 5 رقمی در تهران و شهرستان‌ها راهنمایی خواهد نمود،

برای خرید و راه اندازی خطوط  4 و 5 رقمی، بدون نیاز به مراجعه به مخابرات و طی نمودن امور اداری طولانی، کافیست با شماره‌های نوین‌ویپ  47156000-021 و 91009291-021  تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، در سریع‌ترین زمان ممکن، اقدامات لازم را انجام دهند.

بدون دیدگاه
مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان با واتس‌اپ