وبلاگ نوین‌ویپ

چالش ها و مشکلات در ویپ

در این مقاله می خواهیم چالش ها و مشکلاتی که در ویپ وجود دارند را برایتان نام ببریم. مسلما هر فناوری که به وجود می آید علاوه بر منفعت هایی که دارد، نقص هایی را نیز با خود در پی دارد. سیستم ویپ نیز از این قضیه مستثنی نیست. امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد.

تاخیر

عامل تاخیر صدا به عنوان بزرگترین چالش در فناوری VoIP مطرح بوده و هست. تاخیر صدا به علت تکنولوژی انتخاب شده در شبکه های مخابراتی سنتی در عمل ناچیز و قابل چشم پوشی است اما در ویپ همه چیز به طور کامل متفاوت است.راهکارهای مختلف که به منظور کاهش تاخیر اعمال شده اند و همچنین پیشرفت فناوری ارتباطات و اینترنت موجب شده است که تاخیر یک ارتباط VoIP که در گذشته ای نه چندان دور به بیش از 600 میلی ثانیه می رسید و در عمل ادامه مکالمه را ناممکن می ساخت به حد مطلوب و کمتر از 100 میلی ثانیه برسد.به منظور مقابله با تاخیر صدای احتمالی که به هر دلیل و از جمله ترافیک بالای شبکه ارتباطی ایجاد می شود ، تدابیر واکنشی متعددی اندیشیده شده است.

در ارتباطاتی که به صورت متقابل (Interactive) هستند، بسته های صدایی که خراب می شوند دوباره ارسال نمی شوند. این کار باعث افت کیفیت صدا می شوددر حالی که تاخیر را نامحسوس می سازد.بنابراین در این گونه ارتباطات به طور معمول از پروتکل UDP در لایه ارسال استفاده می شود. در حالتی ارسال صدا به صورت Offline انجام گیرد، این بسته ها دوباره ارسال می شوند تا بهترین کیفیت ممکن حاصل شود.در این موارد پروتکل. TCP در لایه ارسال بهترین انتخاب است

اصلاح خطا بصورت (FEC (Forward Error Correction یکی دیگر از تدابیری است که در هنگام خرابی بسته ها و برای جلوگیری از تاخیر صدا و افت کیفیت آن اندیشیده می شود.به این ترتیب وسیله دریافت کننده صدا دارای این قابلیت است که در صورت خرابی بسته ها ، آن ها را اصلاح و بازسازی کند.این کار که هزینه سخت افزاری بالاتری می طلبد و نیاز به اطلاعات جانبی و مکملی دارد که کار شناسایی و اصلاح خطا را میسر می سازد.این اطلاعات در همان بسته VoIP جای می گیرند و البته حجم بسته و ترافیک شبکه را افزایش می دهند. شناسایی صدا و به دنبال آن ، شلوغی آرامش بخش از دیگر تدابیر هوشمندانه در زمینه کاهش ترافیک شبکه هستند.

ناپایداری سیگنال

از آنجایی که UDP نمی تواند یک ساز و کار برای اطمینان از اینکه بسته های اطلاعاتی به صورت دائمی و منظم تحویل داده می شوند یا ضمانت های کیفیت سرویس را فراهم کند ، اجرای VoIP با مسایل نهفتگی و ناپایداری سیگنال مواجه است .این یک واقعیت است به ویژه هنگامی که تاخیر انتشار مدار ماهواره ای ، ناشی از سفر چرخشی طولانی ؛ حادث می شود (400 میلی ثانیه تا 600 میلی ثانیه برای ماهواره های ثابت).گره های دریافت کننده باید بسته های IP را که ممکن است خارج از دستور ، تاخیر دار یا گم شده باشند (با اطمینان از اینکه جریان صوت یک سازگاری زمان مناسب را می طلبد)، بازسازی کنند. این وظیفه مندی معمولا به وسیله میان گیر ناپایداری سیگنال انجام می شود.

قابلیت اعتماد

تلفن های معمولی به طور مستقیم به خطوط تلفن شرکت های تلفن متصل هستند، که در هنگام قطع برق به وسیله تولید کنندگان بک آپ یا باتری هایی قرار داده شده در تبادل تلفن ، دایر نگاه داشته می شوند.به هر حال خانواده سخت افزار Voip از مودم های پهن باند و دیگر تجهیزات تقویت شده به وسیله خانواده برق ، که ممکن است برای زمان قطع برق در غیاب یک تامین کننده برق غیر قابل انقطاع یا ژنراتور باشند ، استفاده می کنند.کاربران اولیه Voip ممکن است همچنین استفاده کنندگان تجهیزات دیگر تلفن از قبیل PBX و پایگاه های تلفن بدون سیم باشند، که روی قدرتی که بوسیله شرکت های تلفن تامین نشده است، تکیه می کنند.در حالی که از عمر PSTN ها دهه ها می گذرد و به طور معمول به شدت قابل اعتماد است ، بیشتر شبکه های پهن باند کمتر از ده سال عمر دارند و حتی بهترین آنها هنوز موضوعی برای قطع برق متناوب هستند.

به علاوه تکنولوژی های شبکه از قبیل کابل و DSL اغلب همان درجات سرویس ، هنگامی که PSTN یا تکنولوژی های کسب و کار با اتصالی از قبیل T1 بدست می آورند، را به دست نمی دهند.

***

برای خرید و نصب تجهیزات ویپ می توانید با بخش پشتیبانی و فروش شرکت نوین ویپ تماس بگیرید یا به فروشگاه ویپ ما مراجعه کنید.

تلفن تماس: 91029108-021

برچسب ویپ
بدون دیدگاه
مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان با واتس‌اپ