وبلاگ نوین‌ویپ

همه چیز درباره پیاده سازی تلفن ویپ

همه چیز درباره پیاده سازی تلفن ویپ

سیم‌های مسی، پریزهای مخصوص سیم تلفن و تلفن‌های رو میزی بزرگ را فراموش کنید. در دنیای امروز با استفاده از اینترنت، یک کامپیوتر، هدست ویپ (VoIP) از هرجا و در هر زمان با کمترین هزینه ممکن، با دوستان و همکارانتان ارتباط برقرار کنید. در این مقاله، به بررسی تمام مواردی که برای پیاده‌سازی تلفن ویپ لازم دارید، می‌پردازیم. اول از همه، باید بدانیم ویپ چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

ویپ چیست؟

ویپ «VoIP» مخفف عبارت انگلیسی «Voice over IP» است که به معنای «صدا بر روی IP» و به زبان ساده‌تر «صدا روی اینترنت» می‌باشد. بطور خلاصه، ویپ سیگنال‌های آنالوگ را به سیگنال‌های دیجیتال تبدیل کرده و آن‌ها را از طریق اینترنت انتقال می‌دهد. این مبدل می‌تواند در خود تلفن ویپ قرار بگیرد و یا از تلفن جدا باشد.

اگر در محل کار و یا منزل خود اینترنت پرسرعت دارید، می‌توانید با استفاده از اینترنت و سیستم ویپ و با هزینه‌ای کم تماس‌های تلفنی خود و کارمندان‌تان را برقرار سازید. بعضی از افراد، از ویپ در کنار سیستم تلفن آنالوگ خود استفاده می‌کنند، زیرا هزینه‌های تماس با استفاده از ویپ پایین است.

از دهه 90 میلادی که استفاده از ویپ در میان صاحبان مشاغل مختلف و مردم عادی شروع شد، این فناوری با سیر صعودی در حال رشد بوده است و با توجه به همه‌گیری اینترنت در جهان، پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده به رشد خود ادامه دهد.

  • در سال 2017، تعداد مشترکان ویپ به بیش از یک میلیارد رسید.
  • در سال 2018، میزان مبلغ تبادل شده در بازار ویپ 77.4 میلیارد دلار بود.
  • در سال 2019، سود حاصل از بازار ویپ، حدودا 14 میلیارد دلار محاسبه شده است.
  • در سال 2019، چیزی حدود 31072 نفر در بازار ویپ استخدام شدند.

این اطلاعات آماری فقط گوشه کوچکی از رشد روز افزون ویپ را نشان می‌دهند و متخصصان پیش‌بینی می‌کنند که در سال‌های آینده ارقام این آمارها بالاتر رود. احتمالا برای شما این سوال پیش آمده است که «چرا باید از ویپ (VoIP) استفاده کنیم؟» در ادامه با ما همراه باشید تا جواب این سوال را پیدا کنید.

ضرورت استفاده کسب‌و‌کار‌ها از سیستم ویپ

از زمان ایجاد تکنولوژی ویپ، تعداد بیشتری از شرکت‌ها به جای استفاده از سیستم‌های آنالوگ به این نوع سیستم‌ها روی آوردند. دلایل زیادی برای استفاده از سیستم ویپ وجود دارد که در ادامه به بررسی مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

1. صرفه‌جویی در هزینه‌های تماس

با استفاده از ویپ، کاربران تا زمانی که به اینترنت وصل هستند، می‌توانند بصورت رایگان و یا با هزینه‌ای بسیار کم‌تر از استفاده از شبکه‌های آنالوگ، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

ارائه‌دهندگان ویپ معمولا پکیج‌های متفاوتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند که با توجه به بودجه و نیازهای شرکت، می‌توان پکیج‌های مختلف را انتخاب کرد.

2. صرفه‌جویی در هزینه خرید سخت افزار و نرم‌افزار

اگر نگران هزینه‌های نرم‌افزار و سخت‌افزارهایی که برای پیاده‌سازی تلفن ویپ نیاز است، هستید، باید بدانید که اکثر سیستم‌های ویپ نیازی به تجهیزات جدید برای نصب ندارند و می‌توانند روی تجهیزاتی که از قبل داشتید هم نصب شوند.

سخت‌افزار مورد نیاز برای راه اندازی سیستم ویپ روی کامپیوتر، چیزی به جز یک کارت صدا نیست که امروزه معمولا همه کامپیوترها آن را دارند. موارد دیگری که باید تهیه شوند و هزینۀ زیادی هم ندارند، هدفون، میکروفون و اسپیکر هستند که با توجه به نوع نیازتان هر کدام را به دلخواه می‌توانید تهیه کنید.

برخی از ارائه‌دهندگان سرویس ویپ، خرید تلفن ویپ را در پیاده‌سازی سیستم ویپ ضروری می‌دانند. البته این تلفن‌ها هزینۀ زیادی ندارند و در بعضی مواقع به ازای هزینه ماهانه، توسط خود ارائه‌دهنده سرویس تهیه شده و در اختیار شما قرار می‌گیرند.

3. پشتیبانی از چندین تماس‌ همزمان 

یک خط تلفن معمولی، فقط امکان برقراری یک تماس را دارد. سیستم ویپ امکان ایجاد بیشتر از یک تماس را به کاربر می‌دهد و می‌توان از این ویژگی برای کنفرانس صوتی و یا تماس گروهی استفاده کرد که می‌تواند به بسیاری از کسب‌وکارها، کارمندان و مدیران در مدیریت پروژه‌ها کمک بزرگی می‌کند.
این ویژگی سرعت دسترسی مشتریان به تیم پشتیبانی را افزایش داده و مشکلات آن‌ها را سریع‌تر حل می‌کند. این افزایش سرعت باعث افزایش رضایت مشتری شده و آن‌ها را ترغیب می‌کند تا از سرویس‌های شرکت شما بیشتر استفاده کند.

4. ارائه امکانات بیشتر

علاوه‌بر برقراری چند تماس همزمان، سیستم ویپ امکانات دیگری دارد که می‌تواند در زمینه‌های مختلف کمک‌کننده باشد. این امکانات بسته به سرویسی که استفاده می‌کنید، متفاوت است ولی معمول‌ترین ویژگی‌ها این‌ها هستند:

  • اتصال به فکس
  • اتصال به ایمیل صوتی (Voicemail)
  • مشخص کردن کالر آی دی
  • سفارشی‌سازی حالت انتظار برای مشتری
  • فوروارد کردن تماس‌ها به مقصد دلخواه
  • بلاک کردن تماس‌های دلخواه
  •  برقراری تماس با آخرین شماره وارد شده

ویژگی‌های حرفه‌ای دیگری هم وجود دارد که بعضی از ارائه دهندگان آن‌ها را ارائه می‌دهند که به شرح زیر هستند:

  • انتقال تماس
  • برگشت تماس
  • تماس سریع
  • پیامک
  • انتخاب کد منطقه
  • و...

بعضی از این امکانات جزء امکانات پایه سیستم ویپ هستند و نیازی به پرداخت هزینه اضافه برای استفاده از آن‌ها نخواهید داشت، اما برای استفاده از امکانات دیگر می‌توانید با خرید ماژول ویپ، مرکز تماسی حرفه‌ای داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 91029108_021 تماس گرفته و از مشاوره رایگان نوین ویپ در نصب و راه اندازی سیستم‌های ویپ، بهره ببرید.

معایب سیستم ویپ

این سیستم هم مانند هر سیستم مبتنی بر اینترنت، معایبی دارد که در ادامه به تشریح آن خواهیم پرداخت.

نیاز به اینترنت قوی

یک سیستم ویپ بدون داشتن اتصال اینترنت قوی و دامنه گسترده، عملا کارایی ندارد.

قطع سیستم با قطع برق 

اگر در محلی که از سیستم ویپ استفاده می کنید برق برود، دسترسی به اینترنت هم از بین می‌رود و دیگر نمی‌توان تماسی برقرار کرد. شاید این مشکل زیاد مهم به نظر نرسد ولی اگر قطعی برق برای مدت طولانی ادامه پیدا کند، می تواند برای سازمان مشکل‌ساز باشد.

تاخیر در تبادل اطلاعات

به دلیل کمبود دامنه، بعضی از تماس‌ها ممکن است با تاخیر و یا قطعی مواجه شوند. اطلاعاتی که باید انتقال پیدا کنند، نیاز به زمان و جا برای آماده‌سازی جهت انتقال دارند. کمبود دامنه باعث افزایش این زمان می‌شود. با تکنولوژی‌های جدید، این مشکل تقریبا رفع شده است.

عدم توانی در مکان‌یابی تماس‌ها‌ 

به دلیل انعطاف و در دسترس بودن ویپ، برای شرکت‌های شخص ثالث، سخت است تا مکان دقیق شماره مورد نظر را بیابند. تماس هایی که با IP گرفته می‌شود، معمولا اطلاعات مکانی ندارند. برای 99 درصد مواقع این اطلاعات لازم نیست، اما برای مواقع اضطراری که نیاز به دانستن موقعیت مکانی تماس‌گیرنده وجود دارد، این مسئله می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

پیاده‌سازی تلفن ویپ

از آن جایی که قرار است برای پیاده‌سازی تلفن ویپ هزینه کنید، باید در ابتدا نیازهای سازمان و ابزار مختلف را بشناسید، سپس مراحل پیاده‌سازی تلفن ویپ باید توسط یک متخصص و با توجه به نیازهایی که در مرحله قبل تعیین کردید، انجام شود. در این بخش از مقاله، به توضیح قدم به قدم این موارد می‌پردازیم.

قدم اول: ارزیابی نیازها

وقتی می‌خواهید برای چیزی مانند پیاده‌سازی تلفن ویپ هزینه کنید، برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، باید نیازهای خود و ابزارهای موجود در بازار را بشناسید. سوال‌هایی که قبل از اقدام به پیاده‌سازی تلفن ویپ باید از خود بپرسید در ادامه خواهد آمد. با توجه به جواب‌هایی که به این سوال‌ها می‌دهید، سیستم و ابزارهای مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

1. چند نفر در سازمان قرار است از سیستم ویپ استفاده کنند؟

دانستن جواب این سوال در بسیاری از تصمیم گیری‌های آینده، مانند تعیین تعداد خطوط تلفنی، مناسب بودن اینترنت برای ایجاد تماس‌ها و انتخاب مهم‌ترین ویژگی سیستم، به شما کمک خواهد کرد.

2. اینترنتی که در سازمان استفاده می‌کنید، مناسب برای پیاده‌سازی تلفن ویپ است یا نه؟

بعد از تعیین تعداد نفراتی که قرار است از سیستم استفاده کنند، وقت آن است که اتصال اینترنت خود را تست کنید تا ببینید آیا می‌تواند از پس اطلاعات ردوبدل شده حین تماس‌ها بر بیاید یا نه؟ این مسئله به دو دلیل اهمیت زیادی دارد:

  • تست کردن اینترنت قبل از پیاده‌سازی تلفن ویپ، به شما این اطمینان را می‌دهد که از کیفیت پایین صدا و یا تاخیر در پخش صدا خبری نخواهد.
  • اگر بعد از پیاده‌سازی سیستم ویپ متوجه شوید که اینترنت نامناسبی دارید، باید سرویس ویپ را کنسل کنید و برگردید به همان سیستم قدیمی یا این که برای تعویض تجهیزات اینترنتی خود هزینه کنید.

3. بودجه‌ای که برای پیاده‌سازی تلفن ویپ تعیین کرده‌اید، چقدر است؟

سیستم ویپ دارای ویژگی‌های زیادی است که می‌تواند شما را در انتخاب گزینه‌های مناسب، گیج کند و به همین دلیل است که قبل از اقدام برای پیاده‌سازی تلفن ویپ، بهتر است که میزان بودجه خود را تعیین کنید. با این کار، انتخاب‌هایی خود را به چیزهایی که واقعا به آن‌ها نیاز دارید محدود می‌کنید و به دنبال امکانات اضافه‌ نمی‌روید.
به طور کلی، هزینه‌ای که باید به ازای هر کاربر بدهید، از 30 دلار شروع شده و برای امکانات بیشتر، ممکن است به 60-70 دلار برسد. تا جایی که می‌توانید هزینه‌ها را سالانه پرداخت کنید تا از تخفیف‌ها نیز بهره‌مند شوید.

4. چه امکاناتی برای سازمان شما ضروری هستند؟

همانطور که قبلا گفته شد، سیستم ویپ امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. از جمله این امکانات، شماره جداگانه برای هر کاربر، روتر تماس اتوماتیک، قوانین تماس، کنفرانس صوتی، اپلیکیشن‌های موبایل و...است.
باید تصمیم بگیرید که کدام یک از این ویژگی‌ها برای کسب‌وکار شما ضروری است. بطور مثال، ممکن است که زمان بسیاری را در ترافیک باشید، برای آن که در ترافیک هم بتوانید به کارهای خود برسید، خوب است که یک اپلیکیشن موبایل در دسترس‌تان باشد.

  • روی یک میز بنشینید و در مورد دلیل پیاده‌سازی تلفن ویپ، هدفی که با استفاده از سیستم ویپ می‌خواهید به آن برسید و نیازهای اولیه (مانند تماس گرفتن، کنفرانس صوتی و...) را یادداشت کنید.
  • در مورد امکانات مختلف ویپ تحقیق کنید.
  • دو لیست درست کنید: لیست اول، لیست امکاناتی است که برای کسب‌وکار شما ضروری است و لیست دوم امکاناتی است که دوست دارید آن‌ها را داشته باشید ولی نیاز مبرمی به آن‌ها ندارید.

این جواب‌ها و لیست‌ها، به شما در انتخاب نوع سیستم ویپی که می‌خواهید استفاده کنید، کمک شایانی می‌کنند. حالا که می‌دانید نیازهای‌تان چیست و چقدر می‌توانید برای آن‌ها هزینه کنید، وقت آن است که تجهیزات مورد استفاده برای پیاده‌سازی تلفن ویپ را بشناسید.

قدم دوم: شناخت ابزارهای مورد نیاز برای پیاده‌سازی تلفن ویپ

سیستم‌های ویپ قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی دارند که می‌توانند با تمامی نیازهای‌تان سازگار شوند. ابزار و تجهیزات مختلفی در بازار وجود دارد که با توجه به مطالب قبلی و مطالب این بخش می‌توانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. به طور خلاصه، قرار است به معرفی موارد زیر بپردازیم:

  • پروتکل‌ها
  • شبکه‌ها
  • تلفن‌ها
  • گیت‌وی
  • «MCU»
  • «Application Server»
  • «Call Agent»

پروتکل‌ها

ابتدا با تعریف کوتاهی از پروتکل شروع می‌کنیم. به زبان ساده، پروتکل‌ها تعدادی قانون هستند که به کامپیوترها نشان می‌دهد که چگونه با دیگر کامپیوترها ارتباط برقرار کرده و این ارتباط را کنترل کنند. تعداد بسیار زیادی پروتکل وجود دارد که بحث در مورد آن‌ها از توان این مقاله خارج است و در ادامه تعداد محدودی از آن‌ها را معرفی خواهیم کرد.

  • «G711»:
    این پروتکل احتمالا پراستفاده‌ترین پروتکل در تلفن‌های ویپ است. این پروتکل استاندارد انتقال اطلاعات بدون فشرده‌سازی است و ورژنی که اطلاعات را فشرده‌سازی انتقال می‌دهد، «G.729» نام دارد. فشرده سازی اطلاعات می‌تواند از کیفیت صدا بکاهد اما از طرف دیگر باعث کاهش دامنه مورد استفاده می‌شود که مزیت خوبی به حساب می‌آید.
  • «H.248»:
    این پروتکل توسط «ITU» پیشنهاد شده است و نام دیگر آن «Megaco» است. این پروتکل امکانت انتقال اطلاعات از طریق اپلیکیشن‌های مختلف را فراهم می‌سازد و با «MGCP» سازگار است. این پروتکل توسط «ITU و IETF» ساخته شده است.
  • «H323»:
    این پروتکلِ سیگنالی، وظیفه کنترل و مدیریت تماس را برعهده دارد. این پروتکل کارهای همچون برقراری تماس، حذف تماس، فوروارد کردن تماس و... را انجام می‌دهد. «H323» اولین پروتکلی بود که برای تلفن‌های ویپ به وجود آمد.
  • «MGCP»:
    نام دیگر این پروتکل «IETF RFC 2705» است که برای ساخت اپلیکیشن‌های ویپ استفاده می‌شود.
  • «RTP»:
    این پروتکل مخصوص انتقال اطلاعات صوتی و تصویری است اما برای استفاده از این پروتکل، نیاز به نصب یک کدک مخصوص هم دارید.
  • «SIP»:
    امروزه این پروتکل، پر استفاده‌ترین پروتکل در سیستم‌های ویپ است و با استفاده از آن می‌توان اپلیکیشن‌های مختلفی ساخت. کیفیت سیگنال‌دهی این پروتکل از پروتکل‌های دیگر بهتر است.

تلفن‌ها

انواع مختلفی از تلفن‌های «IP» وجود دارد که می‌توانید در سیستم ویپ استفاده کنید. در ادامه به معرفی برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

  • تلفن‌های ویپ رومیزی:
    این تلفن‌ها از نوع استاندارد هستند که با کابل مخصوص به شبکه اترنت متصل می‌شوند و تمامی ویژگی‌های یک تلفن معمولی را دارند.
  • تلفن‌های «USB»:
    این نوع تلفن‌ها به صورت مستقیم از طریق درگاه «USB» به کامپیوتر وصل می‌شوند. می‌توانید از این تلفن‌ها در کنار اپلیکیشن‌هایی همچون اسکایپ استفاده کنید.
  • تلفن‌های «IP» بی‌سیم:
    این تلفن‌ها دارای وای‌فای یا رسیور «DECT» هستند که به صورت بی‌سیم به هسته وصل می‌شوند. این تلفن‌ها به شما اجازه می‌دهند که در حین تماس، بدون محدودیت در منزل و یا محل کار جا‌به‌جا شوید.
  • اپلیکشین‌های تماس:
    این اپلیکیشن‌ها به راحتی و با چند کلیک ساده روی کامپیوتر، لپتاپ و یا تلفن‌همراه نصب می‌شوند. این اپلیکیشن‌ها برای افرادی مناسب هستند که کارهای‌شان را از خانه انجام می‌دهند. استفاده از این اپلیکیشن‌ها هزینه بسیار پایینی دارد.
  • تلفن‌های ویدیویی:
    روی این تلفن‌ها دوربین کوچکی تعبیه شده است تا بتوانند تصاویر را ضبط و از طریق اتصال اینترنت آن‌ها را انتقال دهند. این تلفن‌ها جایگزین خوبی برای ملاقات‌های رودررو هستند.
  • تلفن‌های کنفرانس:
    این تلفن‌ها برای زمانی مناسب هستند که قرار است چند نفر در یک تماس شرکت داشته باشند و در دفاتر بزرگ و اتاق‌های کنفرانس استفاده می‌شوند.

گیت‌وی «Gateway»

ویپ گیت‌وی یا «PSTN» گیت‌وی، دستگاهی است که سیگنال‌های تلفن را تبدیل به «IP» می‌کند و آن‌ها را از طریق اینترنت انتقال می‌دهد. ویپ گیت‌وی‌ها به دو طریق استفاده می‌شوند.

1. تبدیل سیگنال‌های تلفن/«PSTN» به «VoIP/SIP»:
از این گیت‌وی‌ها برای انتقال و تبدیل سیگنال‌های آنالوگ تلفن به دیجیتال استفاده می‌شود. بعضی از سازمان‌ها همچنان تمایل دارند تا از تلفن‌های آنالوگ استفاده کنند زیرا کیفیت صدا در آن‌ها بیشتر است.

2. مبدل تلفن‌های «PBX» به شبکه «IP»:
ویپ گیت‌وی‌ها وظیفه انتقال اطلاعات را دارند. بعد از انتقال، برقراری تماس توسط ارائه‌دهندگان ویپ و یا با استفاده از روتر صورت می‌گیرد.

بسیاری از ویپ گیت‌وی‌ها به صورت خارجی به روش می‌رسند ولی بعضی از آن‌ها را می‌توان به شکل کارت «PCI» نیز خریداری کرد. به طور کلی دو نوع گیت‌وی وجود دارد:

  • واحدهای آنالوگ: این گیت‌وی‌ها برای اتصال تلفن‌های آنالوگ به شبکه ویپ استفاده می‌شود و هر واحد 2 تا 22 تلفن آنالوگ را پشتیبانی می‌کند.
  • واحدهای دیجیتال: این گیت‌وی‌ها، خط‌های دیجیتال را به شبکه ویپ متصل می‌‌کند.

«MCU» یا واحد کنترل چند منظوره

«MCU» نوعی سخت‌افزار کنفرانس ویدیویی است که اطلاعات اشخاص مختلفی که در یک کنفرانس ویدئویی شرکت دارند را جمع‌آوری کرده و آن‌ها را به هم متصل می‌کند. این سخت‌افزار، امکان برقراری کنفرانس صوتی و تصویری و کنترل آن از یک مکان را به کسی که کنفرانس را برگزار کرده است، می‌دهد.
کنفرانس‌های ویدیویی و صوتی بخش زیادی از دامنه را اشغال می‌کنند و بسته به تعداد شرکت‌کنندگان، چیزی حدود «6 Gbps» فضا نیاز خواهند داشت. «MCU»‌ها تمامی اطلاعات دامنه شرکت کنندگان را جمع‌آوری می‌کند و کیفیت هر کدام را با یکدیگر متناسب می‌کند تا همه شرکت‌کنندگان بدون مشکل به کنفرانس خود ادامه دهند.

«Application Server»

اپلیکیشن‌هایی که بر بستر تکنولوژی ویپ کار می‌کنند را اپلیکیشن سرور می‌نامند. اپلیکیشن سرورها در کنار المان‌های دیگری چون مدیا سرورها و کنترلرها کار می‌کنند تا برای کسب‌وکارها با توجه به نیازهای آن‌ها، امکاناتی را فراهم کنند. در ابتدا اپلیکیشن سرورها برای ویپ و سرویس‌های مبتنی بر «IP» استفاده می‌شدند و بیشتر روی فایل‌های صوتی تمرکز داشتند. امروزه اما این اپلیکیشن‌ها توانایی انتقال همزمان صوت، تصویر و متن را دارند.

قدم سوم: راه‌اندازی سیستم ویپ

در بخش‌های قبل، به تعیین نیازها و بررسی تجهیزات مختلف برای راه‌اندازی سیستم ویپ پرداختیم و حالا نوبت به مراحل نهایی یعنی انتخاب ارائه‌دهنده، ایجاد اتصالات مورد نیاز سیستم، تست سیستم و آموزش کارکنان رسیده است.

1. یافتن ارائه دهنده سیستم ویپ معتبر

با توجه به اطلاعاتی که تا به حال جمع‌آوری کردید، به دنبال ارائه دهنده‌ای بگردید که بیشترین سازگاری را با نیازهای‌تان داشته باشد. برای این کار می‌توانید از مشاوران مختلفی که اطلاعات زیادی از سیستم‌های ویپ دارند مشورت بگیرید.

2. اتصال «IP PBX» به «ISP» 

بدون توجه به این که کدام ارائه دهنده را انتخاب می‌کنید، احتمالا جعبه‌ای به نام «PBX) public branch exchange)» که تماس‌ها و اطلاعات ورودی را کنترل کرده و به صورت هماهنگ در کنار ارائه‌دهنده سرویس اینترنت «ISP»کار می‌کند را دریافت خواهید کرد.

بسیاری از ارائه دهندگان کوچک ویپ، «PBX» را روی سرورهای خود نصب می‌کنند. در این صورت نیازی به نصب «PBX» و مراقبت از آن نخواهد بود و این کارها برعهده ارائه دهنده است. در صورتی که جعبه «PBX» را دریافت کردید، برای این که روشن شود باید به برق و با استفاده از کابل‌های اترنت باید به روتر موجود در منزل و یا سازمان وصل شود.
بعد از نصب موفق «PBX»، می‌توانید تلفن‌های خود را به آن وصل کنید. برای اطلاعات بیشتر از نحوه نصب و استفاده، می‌توانید با تیم پشتیبانی ارائه دهنده سرویس تماس بگیرید.

3. اتصال تلفن‌های ویپ

بسیاری از سرویس‌های ویپ امکان برقراری تماس از طریق نرم‌افزارهای کامپیوتری را به شما می‌دهند. اگر بخواهید از تلفن رومیزی استفاده کنید باید تلفن را به شبکه متصل کنید و این کار به سادگی انجام می‌شود. کافی است یک طرف کابل اترنت را به درگاه مخصوصش روی تلفن ویپ و طرف دیگر آن را به «PBX» وصل کنید.
بعضی از تلفن‌ها مجهز به وای‌فای هستند که برای اتصال آن‌ها به شبکه نیازی به کابل نخواهید داشت. معمولا ارائه‌دهندگان، اپلیکیشن موبایلی مخصوص خود را هم دارند که می‌توان روی موبایل آن را نصب کرد و بدون دردسر از سرویس استفاده کرد.

4. شخصی‌سازی تنظیمات ویپ

هر چقدر هم سعی کرده باشید متناسب‌ترین سرویس را برای سازمان خود انتخاب کنید، باز هم ممکن است بخواهید تنظیماتی را تغییر دهید. این امر در تنظیمات مخصوص کاربر امکان‌پذیر است. در این بخش می‌توانید شماره‌های مختلف را به کارمندان مختلف اختصاص دهید، ایمیل صوتی قرار دهید و ویژگی‌های دیگر را فعال کنید.

4. آموزش استفاده از ویپ به کارمندان خود 

ممکن است فکر کنید که آموزش کارمندان امری ضروری نیست. 63 درصد از مدیران اذعان داشتند که سازگاری با تکنولوژی‌های جدید در سازمان آن‌ها بسیار کند بوده است. بعضی از ارائه دهندگان سرویس ویپ، از قبل آموزش‌های لازم را آماده کرده و در اختیار کاربر قرار می‌دهند. در غیر اینصورت می‌توانید خودتان آموزش‌های لازم را برنامه‌ریزی کنید.

پیاده‌سازی ویپ را به متخصص آن بسپارید.

برای انتخاب بهترین سرویس voip بهتر است با متخصص و شرکتی معتبر مشاوره نمایید، نیاز ها و اهداف خود را مطرح سازید تا بهترین پیشنهاد را دریافت کنید. نوین ویپ به شما کمک می‌کند تا با پیاده سازی تلفن ویپ سیستم‌ سنتی تماس خود با کمترین هزینه به روزرسانی کرده و مرکز تماس حرفه‌ای با پشتیبانی ویپ مطمئن داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات منحصر به فرد نوین ویپ، با شماره‌گیری 91009291_021 از مشاوره رایگان کارشناسان نوین ویپ، بهره بگیرید.

بدون دیدگاه
مشاوره تلفنی رایگان
مشاوره رایگان با واتس‌اپ